Неверојатна прецизност на боите и иновативната технологија се само дел од причините што Dell е број #1 производител на монитори во светот!*

Новото портфолио на Dell монитори

Dell мониторите се распоредени во 4 серии наменети за различни работни потреби.

Everyday efficiency Е – серија составена од монитори наменети за секојдневна канцелариска работа, достапна по исклучително прифатливи цени. Создадени се да се справуваат со секојдневните предизвици и да ја зголемат ефикасноста на деловното работење.

Unleash your productivity P – серија составена е од монитори кои се карактеризираат со утра тенка рамка, можност за прилагодување по висина. Подобрете ги вашите работни перформанси со овие сигурни монитори преполни со функции дизајнирани да ја зголемат продуктивноста.

Spectacular performance U – серија наменета за професионалци. UltraSharp мониторите се направени со иновативен дизајн и технологија за врвни перформанси. Палетата UltraSharp PremierColour е дизајнирана за создавачи, со алатки за клучни задачи во боја.

Collaborate like you’re there C – серија која се состои од дисплеи од голем формат наменети за сали за состаноци и видео конференции. Намерно изграден за соработка од светска класа на вашето биро и секој простор за состаноци.

Дополнителна поволност е можноста за менаџирање на дисплеите преку Dell Display Manager апликацијата:


Доколку мониторот кој го барате не е дел од моменталната понуда постои можност истиот да се испорача по нарачка:

Мониторите директно влијаат на продуктивноста – дознајте повеќе за улогата на мониторите во подобрување на корисничкото искуство на вработените од истражувањето на Forrester.


Dell периферни уреди

Dell периферните уреди се дизајнирани за максимизирање на продуктивноста. Широката палета на периферни уреди се состои од докинг станици, мауси и тастатури, торби, ранци, додатоци за порзување итн.

*Based on publicly available share data, 2013 – Q2 2019. Dell monitors are #1 worldwide for 6 consecutive years (2013 to 2019). Source: IDC Worldwide Quarterly PC Monitor Tracker,
Q4 2019.