Покрај стандардната теренска поддршка Ви овозможуваме брза и ефикасна далечинска поддршка.

Преземете ја бесплатната Макпетрол | TeamViewer апликација за remote поддршка.

По инсталацијата на апликацијата контактирајте ге нашиот тим за поддршка и прочитајте им ги Вашиот ID и Password.

Информирајте се за опциите за техничка поддршка:

ул. Васил Ѓоргов бр. 33а 1000 Скопје, Македонија
Тел.: +389 2 3109 723
Email: dellservice@makpetrol.com.mk