Од 21.04.2020 Оffice 365 се ребрендира во Microsoft 365

Основа на овој пакет се апликациите од Microsoft Office кои сега во комбинација со други Cloud усуги може да се изнајмат со годишна претплата.

Главни предности на Microsoft 365
– секогаш ја добивате најновата верзија на Office апликациите
– секој корисник може да ги користи апликациите на до 5 уреди односно вработениот добива право освен на службениот компјутер апликациите легално да го користи и на своите лични уреди
– пристап до било кој документ, од било кој уред, од било која локација преку облакот на Microsoft
– лесно додавање на нови корисници
– безбедно и лесно менаџирање на е-поштата

Услуги кои се нудат:

Microsoft Exchange
Хостинг за е-пошта со сандаче од 50 GB по корисник
Го сетирате со вашето име на домен (на пр. Yourname@yourcompany.com)
Синхронизирана електронска пошта достапна од вашиот компјутер, телефони, таблети и на web.
Online календар – закажете состаноци и добивајте потсетници
Мајкрософт OneDrive (1 TB простор на OneDrive складирање за чување и споделување на датотеки)
Microsoft SharePoint
MicrosoftTeams (целосно интегриран центар за тимска работа, со разговори, состаноци, датотеки и апликации, можност за состаноци и видео повици со до 250 лица)

Достапни пакети:

Microsoft 365 Apps for business
(Претходно достапен под името: Office 365 Business)

Microsoft 365 Business Standard
(Претходно достапен под името: Office 365 Business Premium)

Microsoft 365 Business Basic
(Претходно достапен под името: Office 365 Business Essentials)


Побарај понуда за Microsoft Office 365