Нашата референтна листа сведочи за големиот број реализирани проекти во скоро сите области.

Целосната референтна листа брои повеќе од 800 различни компании и организации кои се наши клиенти.

Во изминатите повеќе од две децении реализиравме многу проекти ,а како пример ќе наведеме некои од нашите поголеми клиенти групирани во неколку области:

Македонски Телеком


One.VIP

Key safety systems 


Marquart 


Гентерм 


Алокејт софтвер Управа за Јавни Приходи Министерство за Економија


Биро за рајвој на образованиетоДржавен завод за статистика

Државна лотарија на Македонија

Flamingo casino


Делта Бет – Mozzart обложувалници

Нетцетера 


Виталија 


Окта


Hi-Tech 


Суташ

Фонд за здравствено осигурување


Клиника за кардиологија


Клиника за онкологија

Стопанска Банка


Уни банка


 

Силк Роад Банка


Охридска Банка


 

Комерцијална банка


Осигурување Македонија


Фон универзитет


Нова приватни училишта 


Економски Факултет Скопје 


Земјоделски институт