Продажбата на компјутерска опрема на мали и домашни корисници ја остваруваме преку единствениот продажен салон специјализиран за опрема од програмата на Dell.

 

ТЦ Беверли Хилс 1 кат
Ул. Народен фронт бр. 19а, лок 21
1000 Скопје, Македонија
Тел.: +389 2 3163 846
Email: dellstore@makpetrol.com.mk
Web: https://dell.makpetrol.com.mk/

 

Понеделник-Петок
8:30 - 16:30

 

Facebook: fb.com/dellmakpetrol
Twitter:@makpetrol_dell