МАКПЕТРОЛ АД – Центар Dell е една од најголемите и најискусни ИТ компании во Република Македонија. Денес ние сме водечки систем интегратор и на нашите клиенти им нудиме врвни технолошки решенија.
Решенијата кои ги нудиме се базирани на нашето долгогодишно искуство. Посветени сме на креирање на решенија кои на наште клиенти ќе им овозможат подобра продуктивност и поголеми можности за развој.

 

 

Малопродажба за физички лица (лаптопи, десктопи, монитори, полначи и батерии)
Тел. Продавница: +389 2 3163 846
------
Големопродажба (правни лица)
Тел. Продажба: +389 2 3109 713
Тел. Сервис: +389 2 3109 723
Факс: +389 2 3124 624
Email: dell@makpetrol.com.mk
Email сервис: dellservice@makpetrol.com.mk

ул. Васил Ѓоргов бр. 33а 1000 Скопје, Македонија
Web: https://dell.makpetrol.com.mk/

 

Понеделник-Петок
8.00 - 16.00

 

Facebook: fb.com/dellmakpetrol
Twitter:@makpetrol_dell