Максимизирајте ја продуктивноста на работната сила од далечина со овозможување далечински пристап и далечинска поддршка преку TeamViewer.

Побарај понуда за TeamViewer

Тип на претплата за која барате цена

TeamViewer има 3 пакети и тоа Business, Premium и Corporate претплата. 

ЛиценцаБрој на сесииМенаџирани уредиЛиценцирани корисници
TeamViewer Remote Access1Еден лиценциран корисник може да иницира врска на до 3 уреди31
TeamViewer Business Subscription1Еден лиценциран корисник може да иницира врска – една сесија во исто времедо 2001
TeamViewer Premium Subscription1Повеќе лиценцирани корисници можат да иницираат врски со уреди, со 1 сесија отворена истовременодо 30015
TeamViewer Corporate Subscription3Повеќе лиценцирани корисници можат да иницираат врски со уреди, со вклучени 3 сесии во исто времедо 50030

Дополнително на располагање е новата лиценца:
TeamViewer Remote Access – лиценца за индивидуални корисници која овозможува пристап до 3 уреди

TeamViewer представува целосно софтверско решение за далечинско пристапување и поддршка, администрација, состаноци, презентации, тимска работа и работа од дома. Во моментов TeamViewer е најкористениот софтвер за далечинско присапување и техничка поддршка преку интернет.

Максимизирајте ја продуктивноста на работната сила од далечина со овозможување далечински пристап и далечинска поддршка преку TeamViewer. Овозможете дисперзираните тимови да се поврзат на уреди, во моментот кога им се потребни – без потреба од VPN.

Teamviewer Client Software

На дневно ниво се остваруваат повеќе од 20 милиони сесии за поддршка преку  TeamViewer. Податоците на корисниците се заштитени преку 256Bit AES енкрипција, а датацентрите на TeamViewer се сертифицирани според ISO27001.

Макпетрол А.Д. – Центар Dell е единствен авторизиран партнер за продажба на TeamViewer за територијата на Македонија.

Ова партнерство е дел од нашата заложба на нашите клиенти да можеме да им пружиме најсовремени ИКТ алатки кои ќе придонесат за поголема ефикасност во работењето и подобри резултати.


Споредба на Business, Premium и Corporate пакетите