Производите со статус достапен за нарачка можеме да ги обезбедиме со рок на испорака.

Ве молиме контактирајте не, а ние ќе се потрудиме да ја обезбедиме конфигурацијата која Вам ви е потребна по најдобри можни услови за вас.

Ве молиме поплнете ја следната форма - наведете ги целосното име на производот и конфигурацијата за која сте заинтересирани.

Тел. : +389 2 3109 713

Email: dell@makpetrol.com.mk

 

Понеделник-Петок
8:00 - 16:00

 

Facebook: fb.com/dellmakpetrol
Twitter: @makpetrol_dell
 

МАКПЕТРОЛ е партнер на Dell од 1996 година. Решенијата кои ги нудиме се базирани на нашето долгогодишно искуство. Посветени сме на креирање на решенија кои на наште клиенти ќе им овозможат подобра продуктивност и поголеми можности за развој.