Неверојатна прецизност на боите и иновативната технологија се само дел од причините што Dell е број #1 производител на монитори во светот!*

Dell мониторите се распоредени во 4 серии наменети за различни работни потреби.

Е-серијата е составена од монитори наменети за секојдневна канцелариска работа и е достапна по исклучително прифатливи цени

P односно Professional мониторите се карактеризираат со утра тенка рамка, можност за поддесување по висина, како и USB 3.0 hub.

U односно UltraSharp е серија наменета за професионалци. Се карактеризира со иновативна технологија и дизајн за врвни перформанси.

C серијата се состои од досплеи од голем формат наменети за сали за состаноци и видеоконфернци.

Дополнителна поволност е можноста за менаџирање на дисплеите преку Dell Display Manager апликацијата:


Доколку мониторот кој го барате не е дел од моменталната понуда постои можност истиот да се испорача по нарачка:

Мониторите директно влијаат на продуктивноста – дознајте повеќе за улогата на мониторите во подобрување на корисничкото искуство на вработените од истражувањето на Forrester.


Dell периферни уреди

Dell периферните уреди се дизајнирани за максимизирање на продуктивноста. Широката палета на периферни уреди се состои од докинг станици, мауси и тастатури, торби, ранци, додатоци за порзување итн.

*Based on publicly available share data, 2013 – Q2 2019. Dell monitors are #1 worldwide for 6 consecutive years (2013 to 2019). Source: IDC Worldwide Quarterly PC Monitor Tracker,
Q4 2019.