Бидете дел од ексклузивниот настан посветен на новите технологии:
Makpetrol – Dell Technologies Event 2020

Ќе ви понудиме современи решенија чија примена ќе овозможи поголема продуктивност и развој.На настанот ќе бидат претставени промените во портфолиото на Dell EMC, од клиентски системи, па се до комплексни бизнис решенија.

Детали за настанот:

 Вторник, 18 Март 2020
Локација: Hotel Bushi Resort & SPA, ул. Самоилова (Скопско кале), 1000 Скопје
Обезбеден бесплатен паркинг за учесниците.

Форма за регистрација на Makpetrol – Dell Technologies Event 2020

Доколку имате проблеми при регистрацијата, регистрирајте се за учество по email. Испратете ги вашите податоци (Име и Презиме, Име на организација, email и контакт телефон) на promo@centardell.mk