XPS 8940 Dell XPS Desktop Дознај повеќе ... Врвни перформанси,
Intel Core i9-11gen во комбинација со nVidia GeForce RTX 3060 Ti
Vostro 3000 Dell Vostro 3000 Дознај повеќе ... Одличен баланс на цена со перформанси, почнувајќи од 27.000 ден + ддв Alienware monitors Alienware Дознај повеќе ... 240Hz гејминг монитори
1ms response
WorkFromHome Work from home Дознај повеќе ... Дознајте повеќе за тоа како да овозможите продуктивна работа од дома Dell Optipex Дознај повеќе ... Врвни десктоп решенија од висока бизнис класа O365 Microsoft 365 Дознај повеќе ... Комплетно решение за вашата канцеларија - најкористените Office апликации надополнети со cloud услуги во 1 претплата Напредни сервери. Напреден бизнис. 14-та генерација Dell EMC PowerEgde

TeamViewer

Побарај понуда Најдоброто remote support решение!
Platinum Partner од комплексни ИКТ системи до клиентска опрема Dell Technologies Partner Platinum WorkFromHome Work from home Дознај повеќе ... Дознајте повеќе за тоа како да овозможите продуктивна работа од дома WorkFromHome Work from home Дознај повеќе ... Дознајте повеќе за тоа како да овозможите продуктивна работа од дома Slide Dell Vostro 3000 Дознај повеќе ... Одличен баланс на цена со перформанси, почнувајќи од 29.000 ден + ддв Slide Dell Vostro 3000 Дознај повеќе ... Одличен баланс на цена со перформанси, почнувајќи од 29.000 ден + ддв Vostro 3000 Dell Vostro 3000 Дознај повеќе ... Одличен баланс на цена со перформанси, почнувајќи од 27.000 ден + ддв

Големопродажба

Dell EMC опрема и опрема од други производители на правни лица и големи клиенти

Продажен салон

Специјализиран продажен салон - МАКПЕТРОЛ Dell ТЦ.Беверли Хилс 1 кат

ИКТ Проекти

Имплементација на комплексни ИКТ решенија за бизнис корисници

Сервис и поддршка

Сертифициран тим за сервис и поддршка на ИКТ решенија

Барање за сервисен налог

Барање за сервисен налог

Со цел да Ви го олесниме процесот на безбедно и брзо оставање на уреди во сервис воведовме можност за креирање на барање за сервисен налог online.

Dell EMC ENTERPRISE ОПРЕМА

Dell EMC ENTERPRISE ОПРЕМА

Добијте го она што Вам најмногу ви одговара по најдобра цена. Вашите барања за понуда доставете ни ги на dell@makpetrol.com.mk

Dell Mobile Connect овозможува правење и примање на повици, пишување на пораки, префрлување на датотеки и повеќе директно од...
Доживејте го најдоброто од IPS технологијата со refresh rate до 240Hz, што е 10 пати побрзo од филмовите и...
Кога е потребен компјутер кој ќе одговори на потребите на апликаците кои бараат врвни перформанси тогаш изборот е Dell...
Интелигентно решение за вашиот бизнис Последната генерација на Dell Optiplex е достапна за нарачка во Макпетрол Центар Dell. Под...
Vostro 3000 – достапно за преднарачки Новите Vostro 14 “и 15” 3000 се дизајнирани да ја завршат работата брзо...
Побрзо вклучување и работа на апликациите, оптимизација на микрофонот и звукот, како и подобра работа и полнење на батеријата...