Монитори | Софтвер | Дополнителна опрема


Монитори

DELL 21.5” P2219H Professional LED Monitor

Resolution: 1920 x 1080 at 60 Hz
Panel Type: IPS (In-Plane Switching) Anti-Glare
Contrast Ratio: 1000:1
Response Time: 5ms
Brightness: 250cd-m2
Connection: VGA, HDMI, DisplayPort
Stand: Height-adjustable stand, Pivot, Tilt, Swivel, 2 x USB 3.0 Ports, 2 x USB 2.0 Ports
Warranty: 3 Years RTD Standard Warranty

Цена: 8.925 ден. (8.500 ден. + 5% ддв)

DELL 23.8” P2419H Professional LED Monitor

Resolution: 1920 x 1080 at 60 Hz
Panel Type: IPS (In-Plane Switching) Anti-Glare
Contrast Ratio: 1000:1
Response Time: 5ms
Brightness : 250cd-m2
Connection: VGA, HDMI, DisplayPort
Stand: Height-adjustable stand, Pivot, Tilt, Swivel, 2 x USB 3.0 Ports, 2 x USB 2.0 Ports
Warranty: 3 Years RTD Standard Warranty

Цена: 11.025 ден (10.500 ден. + 5% ддв)

DELL 21.5” E2220H LED Monitor

Resolution: 1920 x 1080 at 60 Hz
Contrast Ratio: 1000:1
Response Time: 5ms
Brightness: 250cd-m2
Connection: VGA Analog & DisplayPort Digital Output
Warranty: 3 Years RTD Standard Warranty

Цена:6.825 ден. (6500 ден. + 5% ддв)

DELL 27” E2720HS LED Monitor

Resolution: 1920 x 1080 at 60 Hz
Panel Type: IPS (In-Plane Switching) Anti-Glare
Contrast Ratio: 1000:1
Response Time: 5ms
Brightness: 300cd-m2
Connection: VGA Analog & HDMI Digital Output
Stand: Height-adjustable stand, Tilt
Warranty: 3 Years RTD Standard Warranty

Цена:10.500 ден. (10.000 ден. + 5% ддв)

Тастатура и маус

KM636 (wireless set)

Device Type: Keyboard and mouse set
Interface: 2.4 GHz
Wireless Receiver: USB wireless receiver
Input Device: Keyboard – wireless
Hot Keys Function: Mute, play/pause, backward, forward, volume-, volume+

Цена: 2100 ден. (2000 ден. + 5% ддв)

KB 216 тастатура

Device Type: Keyboard
Interface: USB
Hot Keys Function: Volume, mute, play/pause, backward, forward
Keys Style: Chiclet
Color: Black

Цена: 945 ден. (900 ден. + 5% ддв)


Софтвер

Microsoft office 365

Основа на овој пакет се апликациите од Microsoft Office кои сега во комбинација со други Cloud усуги може да се изнајмат за месечен надоместок.

Главни предности на Office 365
– секогаш ја добивате најновата верзија на Office апликациите
– секој корисник може да ги користи апликациите на до 5 уреди односно вработениот добива право освен на службениот компјутер апликациите легално да го користи и на своите лични уреди
– пристап до било кој документ, од било кој уред, од било која локација преку облакот на Microsoft
– лесно додавање на нови корисници
– безбедно и лесно менаџирање на е-поштата

Дознај повеќе за Microsoft 365

Дел од овој пакет е и Microsoft Teams апликацијата.

Teams е многу повеќе од алатка за комуникација – оваа апликација е целосно интегриран центар за тимска работа, со разговори, состаноци, датотеки и апликации.

Достапни пакети за Microsoft Office 365

TeamViewer

TeamViewer представува целосно софтверско решение за далечинско пристапување и поддршка, администрација, состаноци, презентации, тимска работа и работа од дома. Во моментов TeamViewer е најкористениот софтвер за далечинско присапување и техничка поддршка преку интернет.

Symantec

Symantec од неодамна е дел од Broadcom групација и представува целосно софтверско решение за сајбер безбедност. Нуди повеќе пакети кои вклучуваат централна менаџмент конзола за администраторите во компанијата.