Vostro

Кога станува збор за бизнис лаптопи со пристапна цена Dell ја нуди Vostro 3000 и 5000 серијата.

Лаптопите Vostro дизајнирани се со одлични перформанси за да ја завршат работата брзо и безбедно.

Дизајниран за продуктивност

Vostro лаптопите направени се за small business, кои имаат можност за максимизирање на продуктивноста со најсовремени процесори, дисплеи против отсјај и повеќекратни порти за лесно поврзување. Целата серија нуди суштинска продуктивност, бескпрекорна заштита и исклучитечна достапност.

Искусете ја моќта и флексибилноста

Работете во текот на денот со леснотија и брзина со процесорот Intel® Core™ со технологија Intel® Turbo Boost. Овој процесор со ултра низок напон обезбедува енергетски ефикасни перформанси за подолго траење на батеријата. Според истражувањето направено од страна на MobileMark во 2018 год. батеријата е доволна за повеќечасовна работа во тек на просечениот работен ден, со траење до 10 часа.

Работете со брзина и удобност

Vostro лаптопите располагаат со низа на порти и слотови каде можете да се поврзете со она што ви треба, а тастатурата е отпорна на истурање што придонесува помал стрес доколку се случи несреќа. Vostro лаптоп со сертификат од TÜV Rheinland со софтверска технологија на Dell ComfortView помага да се намалат штетните емисии на сина светлина за да се оптимизира удобноста на очите со продолжено време на екранот.

Безбедност

Хардверскиот TPM 2.0 ви овозможува лесно да ги криптирате вашите лозинки и податоци со овозможување на Windows Bitlocker. TPM овозможува решенија за криптирање засновани врз хардвер, кои се многу побезбедни во споредба со чисти енкрипции на податоци со податоци што може да се пробијат преку малициозен софтвер.

Одржлив дизајн

Производите на Vostro направени се од 13,6% рециклирана пластика по потрошувачка (PCR) и се испраќаат во амбалажа која е направена со до 94% рециклирани или обновливи материјали. Со секоја генерација, Dell ја зголемува својата употреба на одржливи материјали во производите и пакувањето.

Достапни конфигурации

Лаптопите се достапни во неколку опции во однос на конфигурацијата.

Предлог конфигурации можете да прегледате во Ценовникот за лаптопи