Генерално земено напредокот на технологијата за 5 години е околу 10 пати. Секојдневно се појавуваат нови технологии, но сепак вашиот PC е главна алатка за завршување на секојдневните обврски.

Замената на старите персонални компјутери со нови ќе ви донесе поголема продуктивност и подобри перформанси.

Upgrade your office – промоцијата е одлична можност да се освежите со нови компјутери по пониска ПРОМО цена.

Понудата трае до завршување на залихите!

Проверете ја моменталната достапност во ЦЕНОВНИКОТ.

Модел: малопродажна цена* ПРОМО ЦЕНА* Попуст во денари
DELL OptiPlex 3050 Micro (i3, 4Gb, 128Gb SSD, Ubuntu) 23.500 20.500,00 3.000,00
DELL OptiPlex 3050 Micro (i3, 4Gb, 128Gb SSD, Windows) 31.500 28.000,00 3.500,00
DELL OptiPlex 3050MT (i5, 4Gb, 1Tb, DRW, Ubuntu) 28.000 25.000,00 3.000,00
DELL OptiPlex 5250 AIO (FHD Touch, i3, 8Gb, 500Gb, DRW, Windows) 55.000 49.500,00 5.500,00
DELL OptiPlex 7450 AIO (FHD Touch, i5, 8Gb, 256Gb SSD, DRW, Windows) 71.500 64.000,00 7.500,00
DELL OptiPlex 7050MT (i7, 8Gb, 1Tb, DRW, AMD, Windows) 63.500 56.500,00 7.000,00
DELL Vostro 3668 (i3, 4Gb, 500Gb, DRW, Windows) 28.500 26.000,00 2.500,00

*Цените се изразени во денари без 5% ДДВ