Понудата на десктопи од промоцијата Upgrade your office решивме да ја збогатиме со 2-те бизнис серии на преносни компјутери Dell Latitude и Dell Vostro.

Dell Latitude е најдоброто од бизнис класата на преносни компјутери. 
Latitude серијата традиционално е прв избор за бизнис поради врвниот квалитет кој Dell го нуди кај оваа класа. Уредите се карактеризираат со квалитетна изработка на надворешноста, а внатре се крие одлично подготвена конфигурација која е комбинација од внимателно избран хардвер надополнет со одлична софтверска поддршка.

Dell Vostro нуди премиум дизајн, одлични перформанси и максимална мобилност во едно пакување. Цената, квалитетот на изработка и поддршката на овие системи се дизајнирани согласно барањата и потребите на бинис корисниците.

Upgrade your office – промоцијата е одлична можност да се освежите со нови компјутери и лаптопи по пониска ПРОМО цена.

Понудата трае до завршување на залихите!


Модел:


малопродажна цена*   


ПРОМО ЦЕНА*   


Попуст во денари   

DELL Latitude 5580
(i5, 4Gb, 500Gb, Windows)

50.50044.500,006.000,00
DELL Latitude 5580
(i5, FHD, 8Gb, 256Gb SSD, Windows)

55.00046.000,009.000,00
DELL Vostro 3568
(i3, 4Gb, 1Tb, DRW, Windows)

28.90026.700,002.200,00
DELL Vostro 3568
(i3, FHD, 4Gb, 1Tb, DRW, Windows)

29.90027.200,002.700,00

Проверете ја моменталната достапност на лаптопи во ЦЕНОВНИКОТ.

Модел:

малопродажна цена*   

ПРОМО ЦЕНА*   

Попуст во денари   

DELL OptiPlex 5250 AIO
(FHD Touch, i3, 8Gb, 500Gb, DRW, Windows)

55.00049.500,005.500,00
DELL OptiPlex 7450 AIO
(FHD Touch, i5, 8Gb, 256Gb SSD, DRW, Windows)

71.50064.000,007.500,00
DELL OptiPlex 7050MT
(i7, 8Gb, 1Tb, DRW, AMD, Windows)

63.50056.500,007.000,00
DELL Vostro 3668
(i3, 4Gb, 500Gb, DRW, Windows)

28.50026.000,002.500,00

Проверете ја моменталната достапност на десктопи во ЦЕНОВНИКОТ.

*Цените се изразени во денари без 5% ДДВ