TeamViewer нуди изненадување за Black Friday!

Овогодинешната кампања Black Friday се состои од следниве три понуди:

1. За продажба на нова лиценца:

• до 40% дополнителен попуст на новите лиценци за TeamViewer Remote Business, Premium и Corporate, како и на додатоците

• Дополнителниот попуст важи за првата година од претплатата.

• Оваа понуда можете да ја користите до 27 ноември

2. За постоечки клиенти со претплати:

Паралелно со понудата за нови претплати за лиценци, имаме кампања за надградба за клиенти со постоечки TeamViewer Remote Business, Premium или Corporate претплати:

• Дополнителен попуст до 40% на која било надградба на повисока лиценца, вклучително и додатоци, кои се применуваат за првата година од претплатата по надградбата.

• За клиентите со постоечки лиценци на TeamViewer Remote Corporate, доделуваме до 40% дополнителен попуст за дополнителни набавки за додатоци за првата претплата.

3. За постоечки клиенти со стари трајни лиценци:

За какви било миграции од трајна лиценца до претплата, даваме дополнителен попуст до 75% за првата претплата.