Компактен, идеаелен сервер за мали компании и домашни корисници – тоа е вистинскиот опис за PowerEdge T30. Серверот доаѓа со исклучително ниска цена, што го прави достапен за секого. PowerEdge T30 доаѓа во mini tower варијанта. Серверот е тивок, па може да се постави секаде, дизајниран е за ефикасна, брза и безгрижна работа. Главна цел на овој

На крајот на Март Dell EMC ги додели наградите на најуспешните партнери од регионот. Dell EMC Partner Awards настанот се одржа во Белград и на него регионалните менаџери на Dell EMC ги прогласија најуспешните партнери. На Dell EMC Partner Awards 2017 Макпетрол АД е прогласен за Dell EMC Workforce Solutions Partner. Ова дополнително признание за нашата

Optiplex 3000 е достапен во 3 варијанти Mini Tower PC, Small Form Factor и Micro изведба Димензиите на новите Optiplex решенија се приллагодени за секоја работна средина. Истите доаѓаат со DDR4 RAM меморија и Intel Core процесори. Внимателно селектираниот хардвер е специјално дизајниран за бизнис корисниците и гарантира стабилен и издржлив систем. Dell своите бизнис десктоп