Новото Dell Vostro нуди премиум дизајн, одлични перформанси и максимална мобилност во едно пакување.

Перформанси: Новата генерација на Dell Vostro е опремена со 11-та генерација на Intel® Core™ процесори.

Преносливост и дизајн: Одлична комбинација на премиум дизајн од лесни материјали – почетната тежина кај 14″ Vostro започнува од само 1,36kg.

RAM меморија: Поддржува и до 32GB DDR4 меморија што гарантира одлични перформанси при мултитаскинг.

Графичка картичка: За оние кои користат софтвер кој бара помиоќна графичка картичка постои опција да се нарача Dell Vostro со NVIDIA® GeForce® MX330 со 2GB GDDR5 меморија.

Hard drive опции: Dell Vostro може да се нарача со повеќе комбинации на HDD и SSD во зависност од потребите на корисникот.

Dell Vostro 5502

Ports & Slots

Порти и слотови

1. Micro SD Media Card Reader | 2. Universal Audio Jack | 3. USB 3.2 Type-A port | 4. Ethernet RJ-45 | 5. Wedge-Shaped Lock Slot | 6. Power Jack | 7. HDMI 1.4b | 8. USB 3.2 Type-A port | 9. USB 3.2 Gen 2 Type-C™ (DP/PowerDelivery)

Dimensions & Weight

Димензии и тежина

1. Висина: Напред 14.15 mm, позади 17.9 mm | 2. Ширина: 356.1 mm | 3. Длабочина: 234.5 mm | Тежина од 1.64 kg