Одличен баланс на цена со перформанси

Dell Vostro 3000 серијата нуди одличен баланс помеѓу цената и перформансите на уредите.

Серијата доаѓа со 15.6 инчен FHD (1920 x 1080) Anti-Glare LED-Backlit дисплеј и со можност за од 4 до 16GB RAM меморија.

Што се однесува до storage опциите на располагање се опции со стандарден диск со капацитет од 1TB или брзи M.2 SSD дискови.

За удобна работа на располагање е одлична тастатура со нумеричка тастатура.

На располагање се доволно порти и приклучоци за сите додатни уреди:

Порти и приклучоци

1. SD Card Reader | 2. USB 2.0 | 3. Wedge Shaped Lock Slot | 4. Power Jack | 5. HDMI | 6. RJ-45 | 7. USB 3.1 Gen 1 Type-A | 8. USB 3.1 Gen 1 Type-A | 9. Headphone/Mic

Моменталната понуда на Vostro 3000 конфигурации можете да ја погледнете во Ценовникот