За оние на кои им треба најдоброто од бизнис класата Dell ја развива Latitude 7000 серијата.

Уредите се карактеризираат со врвна изработка на надворешноста и конфигурација создадена од внимателно избран и тестиран хардвер надополнет со квалитетна софтверска поддршка.

Оваа серија практично ги обединува максималните перформанси со одлична мобилност и безбедност.

Latitude 7000 серијата ги нуди едни од најлесните уреди на пазарот со тежина од само 1,19 kg (кај Latitude 7290), одличен дисплеј и батерија која нуди целодневно работење без потреба од дополнително полнење.

Промо конфигурации

DELL Latitude 7290 (i5, 8GB, 256GB SSD,Windows) = 40.000 ден. + 5% ддв

DELL Latitude 7280 (i7, FHD, 8Gb, 256Gb SSD, Windows) = 69.700 ден. + 5% ддв

DELL Latitude 7490 (i5, FHD, 8Gb, 256Gb SSD, Windows) = 52.100 ден. + 5% ддв

Дознај повеќе за Dell Latitude