Доживејте го најдоброто од IPS технологијата со refresh rate до 240Hz, што е 10 пати побрзo од филмовите и до 2x побрзи од стандардните монитори за гејминг од 120Hz.

Промотивно:


25″ AW2521HF = 17.955 ден

27″ AW2721HF = 20.475 ден

Без изобличување

Без нарушувања

Технологијата AMD FreeSync ја синхронизира графиката, па добивате врвна слика што не ја забавува вашата игра.

Сега компатибилен со G-Sync. 

NVIDIA® G-SYNC® компатибилните дисплеи се потврдени од NVIDIA и работат непречено со графичките картички GeForce за да ви донесат одлично гејминг искуство со оптимален refresh rate.

Предност од секој агол

Предност од секој агол

Реална брзина: Новата, брза IPS технологија овозможува вистински refresh rate од 1 ms за гејминг, а не вештачко решение против замаглување што влијае на осветленоста и адаптивната синхронизација.

Без оглед дали играте наопаку, или под агол, сите активности ќе ги видите јасно со технологијата IPS.

Вистински бои: Со покриеност на боите до 99% sRGB, имате широк спектар на бои.

Најдоброто од секој свет

Најдоброто од секој свет

Екраните од 25″ и 27 ” Ви овозможуваат без напор да ja видите целата слика и сите детали, додека FHD резолуцијата обезбедува игрите што работат со 1080p да останат остри и брзи.

Се крева легенда

Достапни модели:

DELL Alienware 25″

AW2521HFLA Monitor – бела боја

AW2521HFA Monitor – црна боја

Повеќе информации на www.dell.com

Спецификација:
Panel Type: Fast IPS
Resolution: 1920 x 1080 at 240Hz
Viewing Angle: 178° vertical / 178° horizontal
Pixel Pitch: 0.283 mm x 0.280mm
Contrast Ratio: 1000: 1 (typical)
Backlight: LED edgelight system
Brightness: 400 cd/m2 (typical)
Response Time: True 1ms (gray to gray, in Extreme Mode)
Other: AMD FreeSync Premium, NVIDIA G-SYNC Compatible, AlienFX Lighting (3 zones Back, stand, power button). Ambient Light Sensor (Detects ambient light and adjusts the brightness of the monitor accordingly)
Connectivity: 2 x HDMI 2.0, 1 x DP 1.2, 1 x USB 3.0 upstream port (Rear), 2 x USB 3.0 Downstream port (Rear), 2 x USB 3.0 Downstream port [Front Bottom, one with BC1.2 charging capability at 2A(max)], 1 x Headphone-out jack (Front Bottom), 1 x Audio Line-out jack( Rear)
Adjustability: Height adjustable stand (130 mm) and Height-markers, Tilt (-5° to 21°), Swivel (-20° to 20°), Pivot (-90° to 90°), Built in cable-management
Warranty: 3 Years RTD Standard Warranty

Промо цена: 17.955 денари (17.100 + 5% ДДВ)


DELL Alienware 27″

Спецификација:
Panel Type: Fast IPS
Resolution: 1920 x 1080 at 240Hz
Viewing Angle: 178° vertical / 178° horizontal
Pixel Pitch: 0.283 mm x 0.280mm
Contrast Ratio: 1000: 1 (typical)
Backlight: LED edgelight system
Brightness: 350 cd/m2 (typical)
Response Time: True 1ms (gray to gray)
Other: AMD FreeSync Premium, NVIDIA G-SYNC Compatible, AlienFX Lighting (3 zones Back, stand, power button). Ambient Light Sensor (Detects ambient light and adjusts the brightness of the monitor accordingly)
Connectivity: 2 x HDMI 2.0, 1 x DP 1.2, 1 x USB 3.0 upstream port (Rear), 2 x USB 3.0 Downstream port (Rear),2 x USB 3.0 Downstream port (Front Bottom]), 1 x Headphone-out jack (Front Bottom), 1 x Audio Line-out jack( Rear)
Adjustability: Height adjustable stand (130 mm), Tilt (-5° to 21°), Swivel (-20° to 20°), Pivot (-90° to 90°), Built in cable-management
Warranty: 3 Years RTD Standard Warranty

Промо цена: 20.475 денари (19.500 + 5% ДДВ)