Кога станува збор за бизнис лаптопи со одличен дизајн и перформанси надополнети со пристапна цена Dell се издвојува со одличната Vostro 5000 серија

Новите Vostro 14 “и 15” 5000 се дизајнирани да ја завршат работата брзо и безбедно. Лаптопите безжично се поврзуваат со вашиот паметен телефон со помош на Dell Mobile Connect и имаат одлични перформанси благодарение на 10-тата генерација на Intel® Core ™ i5 и i7 процесори.

Искусете ја моќта на флексибилноста

Имате можност за до 24 GB РАМ меморија и простор до 2TB HDD и 512 GB PCle SSD. Кога станува збор за уредување фотографии и видео на располагање е NVIDIA® GeForce® MX250 графичката картичка.
Батеријата е доволно моќна за работа во тек на просечен работен ден и истата е опремена со ExpressCharge опцијата односно се полни од 0% до 80% за околу еден час.

Безбедност

Хардверскиот TPM 2.0 ви овозможува лесно да ги криптирате вашите лозинки и податоци со овозможување на Windows Bitlocker. TPM овозможува решенија за криптирање засновани врз хардвер, кои се многу побезбедни во споредба со чисти енкрипции на податоци со податоци што може да се пробијат преку малициозен софтвер.

Достапни конфигурации

Лаптопите се достапни во повеќе опции во однос на конфигурацијата. Препорачуваеме избор на конфигурација со i5 или i7 процесор во комбинација со NVME M.2 SSD диск.

Предлог конфигурации можете да прегледате во Ценовникот за лаптопи