Доживејте го најдоброто од IPS технологијата со refresh rate до 240Hz, што е 10 пати побрзo од филмовите и до 2x побрзи од стандардните монитори за гејминг од 120Hz.

Без изобличување

Без нарушувања

Технологијата AMD FreeSync ја синхронизира графиката, па добивате врвна слика што не ја забавува вашата игра.

Сега компатибилен со G-Sync. 

NVIDIA® G-SYNC® компатибилните дисплеи се потврдени од NVIDIA и работат непречено со графичките картички GeForce за да ви донесат одлично гејминг искуство со оптимален refresh rate.

Предност од секој агол

Предност од секој агол

Реална брзина: Новата, брза IPS технологија за игри овозможува вистински refresh rate од 1 ms, а не вештачко решение против замаглување што влијае на осветленоста и адаптивната синхронизација.

Без оглед дали играте наопаку, или под агол, сите активности ќе ги видите јасно со технологијата IPS.

Вистински бои: Со покриеност на боите до 99% sRGB, имате широк спектар на бои.

Најдоброто од секој свет

Најдоброто од секој свет

Екраните од 25″ и 27 ” ви овозможуваат без напор да го видите целата слика и сите детали, додека FHD резолуцијата обезбедува игри што работат со 1080p да останат остри и брзи.

Се крева легенда

Достапни монитори: