Новото Dell Vostro нуди премиум дизајн, одлични перформанси и максимална мобилност во едно пакување.

Перформанси: Новата генерација на Dell Vostro е опремена со 8-та генерација на Intel® Core™ процесори.

Преносливост и дизајн: Одлична комбинација на премиум дизајн од лесни материјали – почетната тежина кај 14″ Vostro започнува од само 1,6kg.

RAM меморија: Поддржува и до 32GB DDR4 меморија што гарантира одлични перформанси при мултитаскинг.

Графичка картичка: За оние кои користат софтвер кој бара помиоќна графичка картичка постои опција да се нарача Dell Vostro со AMD Radeon™ 530 discrete graphics со до 4GB GDDR5 меморија.

Hard drive опции: Dell Vostro може да се нарача со повеќе комбинации на HDD и SSD во зависност од потребите на корисникот.

 

Vostro 5471 - Ports & Slots

Порти & Слотови

1. SD card reader | 2. USB 3.1 Gen 1 Type-A | 3. USB 3.1 Gen 1 Type-A with PowerShare | 4. RJ45 | 5. Kensington lock | 6. Power jack | 7. USB 3.1 Gen 1 Type-C™ (DP/Power Delivery) | 8. HDMI | 9. Audio jack

Vostro 5471 - Dimensions & Weight

Димензии & Тежина за Dell Vostro 14″

1. Висина: 16.1 mm – 17.4 mm | 2. Должина: 343 mm | 3. Ширина: 240.8 mm | Тежина од: 1.685 kg