eScan – Anti-Virus and Content Security

Макпетрол Центар Dell во својата понуда вклучува уште еден бренд кој се занимава со IT безбедноста – eScan – Anti-Virus and Content Security. eScan е производ на компанијата MicroWorld која со развој на софтвер се бави од 1993 година. Софтверот е високо рангиран според многу светски магазини кои се занимаваат со оценување на безбедносни софтвери. Во нашата понуда […]

PowerEdge T20 сервер со Intel Xeon од 27.500 ден

PowerEdge T20 е наменет за домашни корисници, микро и мали бизниси. Овој сервер доаѓа со исклучително ниска цена, што го прави достапен за секого. Ги поддржува последните Intel Pentium иXeon процесори кои овозможуваат побрза и поефикасна работа на апликациите. Сите ваши податоци и документи се чуваат локално, во секое време може да пристапите до нив […]

Makpetrol Dell Enterprise solutions showcase event 2015

На 10-ти Декември Макпетрол Центар Dell го организираше Dell настанот на годината– Makpetrol Dell Enterprise solutions showcase event 2015 – еднодневен настан на кој беа презентирани последните новости од технологијата со акцент на тоа како се подготви Дата Центар за иднината. На овој настан беа претставени неколку успешни сценарија базирани на новите Dell технологии имплементирани […]

Optiplex 3020MT Промо

Optiplex 3020MT е десктоп решение од бизнис класа. Балансот помеѓу квалитетот, перформансите и цената овозможуваат Optiplex 3020 да биде најдоброто решение за вашата канцеларија. Како еден од нашите најпродавани системи за 2015 – решивме повторно да ви го понудиме по промотивна цена. Промоцијата се однесува на следната конфигурација: DELL OptiPlex 3020MT Promo (i5, 4Gb, 500Gb, DRW, […]