Доволно компактен за да можете да го носите секаде со себе а сепак доволно моќен за да ги користите сите апликации кои ви се потребни – вашиот лаптоп е клучната алатка кога сте во канцеларија, дома или пак на пат.

Dell посветува сериозно внимание на развојот на уредите од бизнис класата.
Dell Vostro и  Dell Latitude се виснински избор за оние кои сакаат перформанси, квалитет, мобилност и дизајн во едно пакување.

Во тек е кампања October Sale PROMO со 11% попуст од редовните цени

Промоцијата важи за следните модели:

Dell Latitudе 7000 (7490 и 7290)

Dell Vostro 5000 (5568, 5370 и 5471)

Актуелната понуда на конфигурации и моментална залиха можете да ја проверите во ЦЕНОВНКОТ.