Бидете дел од ексклузивниот настан посветен на новите технологии:
Makpetrol | Dell EMC – Event 2017

Ќе ви понудуме современи решенија чија примена ќе овозможи поголема ефикасност и развој на Вашата компанија.

На настанот ќе бидат претставени новите техологии и промените во портфолиото на Dell EMC, од клиентски системи, па се до колмплексни бизнис решенија.

Детали за настанот:
Четврток, 07 Декември 2017, Старт: 09:00
Локација: Citty Hall Center, ул.Кеј Димитар Влахов бб, 1000 Скопје

Форма за регистрација на MAKPETROL | Dell EMC – Event 2017:

Доколку имате проблеми при регистрацијата, регистрирајте се за учество по email. Испратете ги вашите податоци (Име и Презиме, Име на организација, email и контакт телефон) на event@centardell.mk