Makpetrol Dell Center Enterprise Event 2014

Подгответе се за Dell настанот на годината – Makpetrol Dell Enterprise Event – еднодневен настан кој има за цел да Ви олесни во размислувањата како до постигнување поголем успех со примена на последните ИТ иновации.

Секојдневно слушаме дека технологијата е основа за зајакнувањето на бизнисот, достигнувањата во животот, како и позитивните промени низ целиот свет. Научете како технологијата може да помогне да се направи поголемо глобално влијание преку овозможување успех во сите области на животот. На овој настан, посветен на IT иновациите, ќе се запознаете со новитетите во целокупната ИТ инфраструктура (сервери, сториџи, стандардни и тенки клиенти) или накратко со конвергентната инфраструктура. Покрај презентациите, на настанот ќе демонстрираме во живо управување со најинтелигентниот сториџ систем – Dell Compellent.

Бидете дел од овој настан. Следете го во живо овде: