Event 2014

logo_web

 

 

 

 

 

detaliПодгответе се за Dell настанот на годината – Makpetrol Dell Enterprise Event – еднодневен настан кој има за цел да Ви олесни во размислувањата како до постигнување поголем успех со Вашиот бизнис.

Секојдневно слушаме дека технологијата е основа за зајакнувањето на бизнисот, достигнувањата во животот, како и позитивните промени низ целиот свет. Научете како технологијата може да помогне да се направи поголемо глобално влијание преку овозможување успех во сите области на животот. На овој настан, посветен на IT иновациите, ќе се запознаете со новитетите во целокупната ИТ инфраструктура (сервери, сториџи, стандардни и тенки клиенти) или накратко со конвергентната инфраструктура. Покрај презентациите, на настанот ќе демонстрираме во живо управување со најинтелигентниот сториџ систем – Dell Compellent.

Бидете дел од овој настан. Регистрирајте се уште веднаш за да го обезбедите вашето место на настанот кој ќе Ви овозможи да добиете максимално од Вашиот IT буџет.

РЕГИСТРИРАЈТЕ СЕ ОВДЕ!

agenda_baner