MAKPETROL Dell – Enterprise solutions showcase event 2015

event_2015_logo_web

На 10-ти Декември (четврток) Макпетрол Центар Dell го организира Dell настанот на годината– Makpetrol Dell Enterprise solutions showcase event 2015 – еднодневен настан на кој ќе бидат презентирани последните новости од технологијата со акцент на тоа како се подготви Дата Центар за иднината.

На овој настан, посветен на достигнувањата во IT индустријата, ќе имате ексклузивна можност да се запознаете со неколку успешни сценарија базирани на новите Dell технологии имплементирани во Република Македонија. 

Поради големиот интерес и ограничениот број на места Макпетрол Центар Dell реши и оваа година настанот да го направи достапен за попшироката јавност преку youtube каналот на Макпетрол Центар Dell.

Линкот ќе биде активиран на денот на настанот!

livestream_kopce

 

 

 

event2014