Големопродажба

Dell EMC опрема и опрема од други производители на правни лица и големи клиенти

Продажен салон

Специјализиран продажен салон - МАКПЕТРОЛ Dell ТЦ.Беверли Хилс 1 кат

ИКТ Проекти

Имплементација на комплексни ИКТ решенија за бизнис корисници

Сервис и поддршка

Сертифициран тим за сервис и поддршка на ИКТ решенија

Dell EMC ENTERPRISE ОПРЕМА

Dell EMC ENTERPRISE ОПРЕМА

Добијте го она што Вам најмногу ви одговара по најдобра цена. Вашите барања за понуда доставете ни ги на dell@makpetrol.com.mk

Последната генерација на Dell Latitude е достапна во Макпетрол Центар Dell. Под мотото Essential for business. Perfect for you – Dell ја...
Компактен, идеаелен сервер за мали компании и домашни корисници – тоа е вистинскиот опис за PowerEdge T30. Серверот доаѓа...