Понудата на десктопи од промоцијата Upgrade your office решивме да ја збогатиме со 2-те бизнис серии на преносни компјутери Dell Latitude и Dell Vostro.

Dell Latitude е најдоброто од бизнис класата на преносни компјутери. 
Latitude серијата традиционално е прв избор за бизнис поради врвниот квалитет кој Dell го нуди кај оваа класа. Уредите се карактеризираат со квалитетна изработка на надворешноста, а внатре се крие одлично подготвена конфигурација која е комбинација од внимателно избран хардвер надополнет со одлична софтверска поддршка.

Dell Vostro нуди премиум дизајн, одлични перформанси и максимална мобилност во едно пакување. Цената, квалитетот на изработка и поддршката на овие системи се дизајнирани согласно барањата и потребите на бинис корисниците.

Upgrade your office – промоцијата е одлична можност да се освежите со нови компјутери и лаптопи по пониска ПРОМО цена.

Понудата трае до завршување на залихите!

Модел:

малопродажна цена*   

ПРОМО ЦЕНА*   

Попуст во денари   

DELL Latitude 5580
(i5, 4Gb, 500Gb, Windows)

50.500 44.500,00 6.000,00
DELL Latitude 5580
(i5, FHD, 8Gb, 256Gb SSD, Windows)

55.000 46.000,00 9.000,00
DELL Vostro 3568
(i3, 4Gb, 1Tb, DRW, Windows)

28.900 26.700,00 2.200,00
DELL Vostro 3568
(i3, FHD, 4Gb, 1Tb, DRW, Windows)

29.900 27.200,00 2.700,00

Проверете ја моменталната достапност на лаптопи во ЦЕНОВНИКОТ.

Модел:

малопродажна цена*   

ПРОМО ЦЕНА*   

Попуст во денари   

DELL OptiPlex 5250 AIO
(FHD Touch, i3, 8Gb, 500Gb, DRW, Windows)

55.000 49.500,00 5.500,00
DELL OptiPlex 7450 AIO
(FHD Touch, i5, 8Gb, 256Gb SSD, DRW, Windows)

71.500 64.000,00 7.500,00
DELL OptiPlex 7050MT
(i7, 8Gb, 1Tb, DRW, AMD, Windows)

63.500 56.500,00 7.000,00
DELL Vostro 3668
(i3, 4Gb, 500Gb, DRW, Windows)

28.500 26.000,00 2.500,00

Проверете ја моменталната достапност на десктопи во ЦЕНОВНИКОТ.

*Цените се изразени во денари без 5% ДДВ

%d bloggers like this: