PowerEdge T20 сервер со Intel Xeon од 27.500 ден

t20_promo_slider

PowerEdge T20 е наменет за домашни корисници, микро и мали бизниси. Овој сервер доаѓа со исклучително ниска цена, што го прави достапен за секого. Ги поддржува последните Intel Pentium иXeon процесори кои овозможуваат побрза и поефикасна работа на апликациите.

Сите ваши податоци и документи се чуваат локално, во секое време може да пристапите до нив и истите се заштитени од злоупотреба.

PowerEdge T20 е многу тивок, па истиот може да се постави секаде, дизајниран е за ефикасна, брза и безгрижна работа.

Dell PowerEdge T20 ПРОМО Конфигурации:

DELL PowerEdge T20 – Promo (E3-1225v3, 4Gb, 1Tb, NoOS)
Intel Xeon E3-1225v3 (3.20GHz, 8Mb Cache, Turbo, 4 Cores)
4GB 1600MHz DDR3 Memory (1 x 4Gb DIMM)
1Tb 3.5” 7.200rpm SATA Cabled Hard Drive
Intel 82579 Gigabit Ethernet LAN
290W Single Power Supply
No Operating System
3 Years Warranty

Цена: 27.500 ден + 5%ДДВ

 

 

Posted in Dell, Акции, Сервери.