Makpetrol Dell Enterprise solutions showcase event 2015

На 10-ти Декември Макпетрол Центар Dell го организираше Dell настанот на годината– Makpetrol Dell Enterprise solutions showcase event 2015 – еднодневен настан на кој беа презентирани последните новости од технологијата со акцент на тоа како се подготви Дата Центар за иднината.

На овој настан беа претставени неколку успешни сценарија базирани на новите Dell технологии имплементирани во Република Македонија.

Насатанот можете да го прегледате на нашиот Youtube канал.

Галерија од насанот е поставена на нашата Facebook фан страна.

event_2015_collage

 

Posted in Uncategorized.