Makpetrol Dell Center Enterprise Event 2014

На 25.11.2014 се одржа Makpetrol Dell Center Enterprise Event 2014 настан на кој се презентираа последните новости од Enterprise сегментот. Беше претставена последната 13-та генерација на Dell PowerEdge сервери, а во живо беа демонстрирани можностите на Dell Compellent сториџ системот.

Настанот беше пренесуван во живо на YouTube каналот на Макпетрол Центар Dell.

Ви предлагаме да го погледнете и видеото со инсерти од настанот прикажано на ТВ Телма и фотографиите објавени на нашата Facebook фан страна.

Event2014S

Posted in Uncategorized.