cheayynuuaakjnt

Dell Technologies – најголема приватна технолошка компанија во светот

Со аквизирањето на EMC Corporation од страна на Dell се создаде најголемата приватна технолошка компанија во светот Dell Technologies.   Dell Technologies ќе опслужува 98% компаниите кои се наоѓаат на листата Fortune 500. Со оваа аквизиција се формира лидер на пазарот вреден 74 милијарди долари со портфолио со напредна технологија кој решава сложени проблеми за корисниците од најбрзорастечките области. Dell […]

0333-latitude-3340-pdp-migration-polaris-mag-template_07

Latitude 3350 ултрапреносен, достапен уред од високата класа

Dell Latitude 3350 e 13″ преносен компјутер кој е дел од Latitude серијата и спаѓа во бизнис класата на лаптопи. И покрај тоа што овој ултрапреносен лаптоп е одлично изработен и нуди солидни перформанси тој доаѓа по значително пониска цена во однос на другите Latitude уреди. Ова може да се обасни со тоа што Latitude 3350 е примарно дизајниран за студенти и […]

latitude-7450

Latitude 7000 – најдоброто од бизнис класата!

Latitude 7000 е најдоброто од бизнис класата на Dell – оваа серија се состои од Ultrabook уреди со врвна изработка и квалитет. Овде се вградени врвни компоненти – а главна цел е да се добие лесен, компактен и исклучително моќен производ. Тенок дизајн и премиум материјали Најтенок досега: Latitude 12 7000 со 3 ќелиска батерија тежи само […]

laptop-latitude-3000

Нова генерација на Dell Latitude бизнис лаптопи

Новата генерација на Dell Latitude е достапна во Макпетрол Центар Dell. Под мотото Essential for business. Perfect for you – Dell ја претстави новата генерација на лаптопи од бизнис класата традиционално распоредени во три серии односно Latitude 3000, 5000 и 7000 серија. Latitude класата нуди врвен квалитет и перформанси во едно единствено пакување. Изборот на соврешениот уред Dell […]